Sunday, May 28, 2017
   
Text Size

Site Search powered by Ajax

Minimum Day Bell Schedule

Highland Elementary School

Minimum Day Time Schedule

2012-2013

 

 

Kindergarten AM & PM

AM = 7:45am - 11:15am (205min) Lunch 11:15 - 11:25

PM = 11:10pm - 2:35pm (205MIN) Lunch 10:50 -11:10

(ALL KINDERGARTENERS ON REGULAR SESSION UNLESS NOTIFIED)

 

Grade 1

7:45-9:30 (105min) Instruction

9:30-9:45 Recess

9:45-10:20 (35min) Instruction

10:20-10:35 Lunch

10:35-11:30 (55min) Instruction

 

(195min) Total Instruction

 

Grades 2

7:45-9:30 (105min) Instruction

9:30-9:45 Recess

9:45-10:30 (45min) Instruction

10:30-10:45 Lunch

10:45-11:30 (45min) Instruction

 

(195min) Total Instruction

 

Grades 3

7:45-9:30 (105min) Instruction

9:30-9:45 Recess

9:45-10:40 (55min) Instruction

10:40-10:55 Lunch

10:55-11:30 (35min) Instruction

 

(195min) Total Instruction

 

 

Grades 4

7:45-9:30 (105min) Instruction

9:30-9:45 Recess

9:45-10:50 (65min) Instruction

10:50-11:05 Lunch

11:05-11:30 (25min) Instruction

 

(195min) Total Instruction

 

Grades 5

7:45-9:30 (105min) Instruction

9:30-9:45 Recess

9:45-11:00 (75min) Instruction

11:00-11:15 Lunch

11:15-11:30 (15min) Instruction

 

(195min) Total Instruction

 

 

Rev 11/07

Highland Elementary School

Minimum Day Time Schedule

2009-2010

 

 

Kindergarten AM & PM

7:55a-11:15a (200min) Lunch 11:15 - 11:35

(ALL KINDERGARTENERS ATTEND THE MORNING SESSION ON MINIMUM DAYS)

 

Grade 1

7:50-9:30 (100min) Instruction

9:30-9:45 Recess

9:45-10:20 (35min) Instruction

10:20-10:35 Lunch

10:35-11:30 (55min) Instruction

 

(190min) Total Instruction

 

Grades 2

7:50-9:30 (100min) Instruction

9:30-9:45 Recess

9:45-10:30 (45min) Instruction

10:30-10:45 Lunch

10:45-11:30 (45min) Instruction

 

(190min) Total Instruction

 

Grades 3

7:50-9:30 (100min) Instruction

9:30-9:45 Recess

9:45-10:40 (55min) Instruction

10:40-10:55 Lunch

10:55-11:30 (35min) Instruction

 

(190min) Total Instruction

 

 

Grades 4

7:50-9:30 (100min) Instruction

9:30-9:45 Recess

9:45-10:50 (65min) Instruction

10:50-11:05 Lunch

11:05-11:30 (25min) Instruction

 

(190min) Total Instruction

 

Grades 5

7:50-9:30 (100min) Instruction

9:30-9:45 Recess

9:45-11:00 (75min) Instruction

11:00-11:15 Lunch

11:15-11:30 (15min) Instruction

 

(190min) Total Instruction

 

 

Rev 11/07

Login Form